15. Јул 2018. 08:41:21 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
 

Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: kako spremiti dobar kotlić  (Pročitano 2435 puta)
LAV
****
Van mreže Van mreže

Starost: 37
Lokacija: Beograd-borca
Poruke: 1.021


o/=-o


« poslato: 24. Октобар 2010. 12:30:36 »

imali nekih predloga ili recepata da podeli sa ostalima?
Gulaš
2,5 kg juneceg mesa
2,5 kg svinjskog mesa od buta
0,5 kg domace svinjske masti (moze i ulje, ali je mast mnogo ukusnija i zdravija)
0,5 l paradajza (tomatino, tomatelo)
5,0 kg crnog luka
so ili vegeta po ukusu (ko sta voli)
Crni biber mleveni, po ukusu
Aleva slatka paprika, po ukusu
Aleva ljuta paprika, po ukusu ali ne vishe od pola kafene kasicice na ovu kolicinu - BITI PAZLJIV, jel ako se omakne ne moze da se jede koliko je ljuto
5 listova lovora (lorbera)
5 cenova belog luka
1 veza persuna

ko je rad nek proba
ajmo da vidimo sta sve moze u kotliću da se skuva i ako ima recept za to jelo
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
 
Prebaci se na:  


Ispravan CSS! Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.1.1 | Srpski prevod: www.tnenad.net


Orange2Gray © by Crip
Ispravan XHTML 1.0!