Evo konacno danas nodjoh malko slobode pa da se upisem u knjigu gostiju i predstavim svoju malenkost.
Dusan, 33 pune godine , srecno ozenjen suprugom Natasom , a iz ljubavi je procvala i cerka Katarina (2god.). Po struci i muci sam R'n'Roll muzicar i isto tako ugostitelj sa maticnim "Klub ljubitelja Rock"n"Rolla Brvnara" u Petrovaradinu.
Motor koji posedujem od 2004god. je Moto Guzzi Falcone 500. Posle mnogo godina htenja i tumaranja za istim konacno sam te daleke godine skupio neki cash i na skupu u Kamenickom parku od prijatelja Djuzeta (MK Gvozdeni Orlovi) nacuo vesti da se u njegovom dvoristu nalazi "komad" za prodaju.
Uz pivo i muziku na sanku pada deal. Doduse kada sam, naravo odmah sutradan dosao po svoj bike bio sam odusevljen tom - gomilom metala - koju sam u prikolicu utovario lopatom. Stigavsi kuci pohvalio sam se svojima koji su me ne blago pogledali i oterali ...(znate vec gde) kako je to to sto sam godinama trazio!. Naravno ja sam znao u sta se upustam i koja je to distanca, ali ipak uspevam.
Nakon godinu i kusur dana kod majstora Charlija iz Backog Petrovca iza svog tog cekanja i hrpe delova u auto prikolici pojavio se moj - Crni Jatreb -! Tog momenta nastaje muk svih onih koji su bili skeptici i krece da se kotrlja pozitivna emocija na dva tocka.
Nadam se da nisam udavio sa svojom bike-story, ali ljubav je to.
Kad god se vozate do Ns ili vas nanese vetar u tom pravcu posetite nas
www.brvnara.org.
Postavicu nekoliko fotki pa se nadam vidimo na drumu! Sve najbolje!!!